Documentatie en Informatie over camping Oyam

 

Voor meer informatie over camping Oyam kunt u de beschikbare informatie downloaden

Camping plattegrond

Reserveringsformulier Izarpean (Appartementen)

Reserveringsformulier Oyam (Andere accommodaties)

Reserveringsformulier kampeerplaatsen

Reserveringsvoorwaarden

Huisregels

Bankgegevens (iban) OYAM

Bankgegevens (iban) IZARPEAN

F.A.Q :

Waar ligt de camping?

Camping Oyam ligt in Bidart, op 5km van Biarritz en op 7km van Saint-Jean-de-Luz. Het dorpscentrum is op 900m, en de stranden van Bidart op 1200m. En u bent maar een kleine twintig kilometer van Spanje!

Hoe is uw camping in Baskenland te bereiken?

U heeft de keuze uit verschillende transportmiddelen:

-Met de trein, vanaf station Biarritz La Négresse: neem vervolgens een taxi, of de bus lijn 12 van de busmaatschappij Chronoplus.

-Met het vliegtuig vanaf vliegveld Biarritz Parme; neem vervolgens een taxi, of de bus lijn C en 12 van de busmaatschappij Chronoplus.

-Met de auto: via de A63, afslag nr. 4 Biarritz-Bidart, na het tolpoortje: richting Bidart Saint-Jean-de-Luz, tot de eerste rotonde (Intermarché-Jardiland) linksaf en de borden "Camping Oyam" volgen (blauwe borden) na 300m rechtsaf onderaan de straat (zeer steil) 200m naar boven en linksaf, nog 50m en u bent er.

Adres: Camping Oyam Rue d'Oyamburua 64210 Bidart (Frankrijk) / GPS coördinaten: latitude: 43.43556: longitude: -1.58276

Wat is er ter plaatse?

De Camping beschikt over een verwarmd aquapark, Oyam Café, een multisportstadion, jeu de boules terrein, kinderspeeltuin en pingpongtafels, een wasserette en een goed humeur!

Is er een campingwinkeltje op uw Camping in Baskenland ?

Het dichtstbijzijnde kruidenierswinkeltje is op 900m in het dorpscentrum. De dichtstbijzijnde supermarkt is op 3 km.

Is de receptie het hele jaar door geopend?

De receptie is van januari tot september dagelijks geopend. De openingstijden variëren naar gelang de periode.

Zijn huisdieren toegestaan?

Huisdieren (honden en katten) zijn toegestaan in de accommodaties, behalve honden uit de 1ste en 2de categorie. Uw hond moet gechipt zijn of een duidelijk leesbaar oormerk hebben. U dient in het bezit te zijn van een Europees dierenpaspoort. Uw hond moet buiten de normale inentingen ook gevaccineerd zijn tegen Rabiës. Ze mogen in geen geval alleen in de accommodatie achtergelaten worden, en altijd aan de lijn gehouden.

Boeken op uw camping in Baskenland:

Hoe kunnen we boeken bij camping OYAM in BIDART?

U kunt online boeken door te klikken op "Ik boek".Vervolgens geeft u het accommodatiemodel aan, de verblijfsdata en uw adresgegevens alvorens de aanbetaling af te rekenen per betaalpas. U kunt ook telefonisch boeken door te bellen naar (+33 (0) 5.59.54.91.61, of een e-mail sturen (accueil@camping-oyam.com), met uw adresgegevens, het accommodatiemodel en de verblijfsdata. Een medewerker op Reserveringen zal uw aanvraag registreren, en het reserveringscontract opsturen. Dit contract moet u vervolgens volledig invullen, dateren en tekenen, en vergezellen van de aanbetaling.

Wanneer moeten alle verblijfskosten betaald zijn?

De verblijfskosten moeten 30 dagen voor aankomst voldaan zijn als u een accommodatie gereserveerd heeft, en op de dag van aankomst als u een appartement geboekt heeft. Als u minder dan 30 dagen voor de aankomstdatum geboekt heeft, dan moeten alle verblijfskosten meteen betaald worden. De camping stuurt vervolgens een bevestiging per e-mail of via de post.

Moet er een cheque voor borg gegeven worden?

Ja: in twee cheques, een van €200 en de ander €70 (schoonmaakkosten). Om de registratie te vergemakkelijken, vragen wij deze cheques samen met de laatste betaling van de accommodatie mee te sturen. De borgsom voor de huur van een appartement in de residentie Izarpean is ter hoogte van €300 + €80 (schoonmaakkosten).

Is het mogelijk om voor één nacht te boeken?

U kunt vanaf 2 nachten boeken, maar buiten de periode juli en augustus, ongeacht de dag van aankomst. In juli en augustus worden alleen reserveringen vanaf 7 nachten geaccepteerd, met de mogelijkheid om zaterdag of zondag aan te komen.

Welke betaalmiddelen worden geaccepteerd?

Wij accepteren betalingen met betaalpas, cheques, ANCV vakantiecheques, contant en bankovermaking. De "vakantiebonnen" van de CAF worden niet als betaalmiddel geaccepteerd. De Camping is geen lid van VACAF, of Holiday chèque.

Biedt u een annuleringsverzekering?

Ja: dit kost €2 per dag (€3 voor de Residentie), en moet in zijn geheel bij het boeken voldaan worden. Dit bedrag komt bovenop de aanbetaling, en geldt voor alle personen die voor het verblijf zijn ingeschreven. Zie de huurvoorwaarden.

Uw verblijf op onze camping in Baskenland:

Hoe laat kunnen we op de camping terecht?

De accommodaties zijn beschikbaar vanaf 17u00. Bij aankomst raden wij u aan zich bij de receptie te melden, zodat we samen de beschikbaarheid kunnen bekijken.

Wat moeten we doen als we buiten de openingstijden aankomen?

Wij verzoeken u vriendelijk te bellen naar +33 (0) 5.59.54.91.61 of te mailen naar accueil@camping-oyam.com, wij zullen u vervolgens de procedure aangeven.

Hoe laat moeten we de accommodatie verlaten hebben?

U mag op de dag van vertrek tot 10u in uw accommodatie blijven. Wij verzoeken u de receptie te melden indien u weg wilt buiten de openingstijden.

Moeten we lakens meenemen?

Alle accommodaties zijn voorzien van dekens en kussens. Huishoudlinnen, handdoeken en lakens niet. U heeft de mogelijkheid lakens te huren, voor €10 per set lakens. Wij raden aan deze op z'n minst één week van te voren te reserveren.

Kan er babymateriaal gehuurd worden?

Wij verhuren ledikantjes, kinderstoelen en badjes tegen de prijs van €1.50 per dag en per onderdeel. Een volledig babypakket is €4 per dag. Reserveren wordt aangeraden.

Wij hebben twee voertuigen, mogen we de 2de op onze plaats zetten?

Uw staanplaats biedt ruimte voor één voertuig. Een tweede voertuig kan geparkeerd worden op de buitenparking, die hiervoor bedoeld is.

Is het dragen van de armband verplicht?

Alle cliënten moeten verplicht een armband dragen. Zo kan bij de verschillende ingangen, en bij het aquapark gecontroleerd worden dat er geen mensen van buitenaf op de camping rondhangen.

Is er WiFi op de camping?

U kunt draadloos internetten vanaf uw staanplaats. Internetkaarten zijn te koop bij de receptie.

Mogen we barbecueën?

Houtskool BBQ zijn toegestaan op de staanplaatsen. U mag ook gas BBQ gebruiken. Elektrische BBQ zijn verboden.

Kunnen we lopend naar het strand?

De grootste stranden van Bidart liggen 1 200 m van de camping; dat is ongeveer 20 min. lopen. U kunt ook de shuttlebus nemen die stopt voor de camping, Bidart centrum en bij de verschillende stranden van Bidart, Biarritz en Anglet.