De stranden van Biarritz, Anglet & Bidart

 

De stranden van Bidart worden aangedaan door een shuttlebus, in juli en augustus, en komen om het half uur langs de camping!

Bidart, de meest natuurlijke stranden

Het strand van Bidart centre en het strand van Erretegia bevinden zich elk op 1 200 m van camping Oyam. Zand aan de voet van de klif; uw kinderen zullen de hele dag in het water zitten, dat is zeker!

Ontdek over een lengte van 5 km de 6 stranden van Bidart (Ilbarritz, Pavillon Royal, Erretegia, plage du Centre, Uhabia, Parlementia). Stuk voor stuk onder toezicht in de zomertijd, dus u kunt rustig uw favoriete watersport beoefenen: zwemmen, golfsurfen, bodyboard... De prachtige kliffen en de schitterende stranden zullen u zeker overtuigen!

De stranden van Biarritz

Camping OYAM ligt 5 km van de stranden van Biarritz. Dus u heeft de Franse stad van het golfsurfen, die beschouwd wordt als een van de meest prestigieuze badplaats aan de Atlantische kust, op steenworp afstand van camping Oyam! De stranden van Biarritz (Côte des Basques, Milady, Grande plage en plage du Miramar) zijn zeer geliefde surfspots onder de kenners. Tijdens een wandeling langs de kost kunt u tevens genieten van het prachtige uitzicht op de Maagdenrots!

De baai van Saint Jean de Luz

De baai van Saint Jean de Luz biedt overdag vele watersportactiviteiten: windsurfen, varen, zeilen met de optimist, golfsurfen, Stand Up Paddle ...

Ga heerlijk genieten van een prachtige zonsondergang op de heuvel van Sainte Barbe, met een schitterend uitzicht op de haven van Ciboure en de burcht van Socoa...

De zandstranden van Anglet op 15 minuten.

Anglet ligt slechts 10 kilometer bij ons vandaan. U vindt hier een mooie aangelegde promenade met fietspad, en uitgestrekte stranden die zeer populair zijn onder tieners, met de beachvolleyterreinen en surfspots.

De hele Baskische kust onthult u de mooiste blauwe tinten.